Άντληση υδάτων σε κέντρο αισθητικής, Αποφράξεις στο Σύνταγμα
Άντληση υδάτων σε κέντρο αισθητικής και Αποφράξεις στο Σύνταγμα στο κέντρο της Αθήνας με επιδεξιότητα και υψηλό επαγγελματισμό στην Ερμού με ταχύτητα άμεσα.

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο δεχθήκαμε κλήση από την κα Βασιλική Κέρου, η οποία είναι αισθητικός, και εργάζεται στην οδό Ερμού. Μας εξήγησε τηλεφωνικώς, ότι είχε πρόβλημα στο κέντρο αισθητικής της, το οποίο βρισκόταν στο υπόγειο κτηρίου καταστημάτων. Το προηγούμενο βράδυ είχε βρέξει πολύ και την επόμενη μέρα που έφτασε στο κέντρο της, έπαθε σοκ, καθώς είδε σχεδόν τα πράγματά της να «κολυμπούν».

Αρχικά ζήτησε τη βοήθειά μας, και έτσι στείλαμε το τεχνικό μας επιτελείο για να ✅ επιλυθεί το πρόβλημα της κας Βασιλικής. Οι τεχνικοί μας έφτασαν έγκαιρα στο κέντρο αισθητικής της πελάτισσάς μας και η κα Βασιλική τους υποδέχθηκε έχοντας πολύ άγχος για τις συσκευές της και τα εργαλεία της. Εξήγησε στους τεχνικούς μας ότι γέμισε νερά λόγω της βροχής από το προηγούμενο βράδυ και έπρεπε οπωσδήποτε να τα «απομακρύνει», διότι υπήρχε η ✅ πιθανότητα να αχρηστευτεί ο εξοπλισμός της.

Πώς έγινε η άντληση υδάτων στην οδό Ερμού;

Στη συνέχεια οι τεχνικοί μας ξεκίνησαν λοιπόν να απομακρύνουν τα ύδατα από το κέντρο αισθητικής. Χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας η άντληση υδάτων ήταν παιχνιδάκι.

Πόση ώρα χρειάστηκε το συνεργείο μας για να ολοκληρώσει;

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, οι τεχνικοί μας είχαν ολοκληρώσει τη δουλειά τους και το πρόβλημα της κας Βασιλικής είχε αποκατασταθεί. Πλέον δεν υπήρχαν νερά στο υπόγειο και ✅ διασώθηκαν τα μηχανήματά της. Όπως ήταν φυσικό με μεγάλο ενθουσιασμό η κα Βασιλική μας ευχαρίστησε για τη δουλειά μας και μας είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ είστε τέλειοι στις αποφράξεις! Σώσατε το κέντρο αισθητικής μου. Σώσατε τα μηχανήματα. Δεν πίστευα ότι θα λειτουργούσαν, μετά από τόση πλημμύρα. Είστε άριστοι! Θα σας κάνω τέλεια κριτική. Ευχαριστώ και πάλι!»

Ποια σημεία αξίζει να τονιστούν για τον καθαρισμό φρεατίων;

Είναι αυτονόητο ότι πριν αποχωρήσουν οι τεχνικοί συμβούλευσαν την κα Βασιλική να κάνει συντήρηση στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια της πιο συχνά.

Επίσης, να ζητήσει και από το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ✅ κέντρο αισθητικής της να κάνουν ✅ καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων και φρεατίων.

2 λεπτά ενημέρωση από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

 1. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο ακόμη και τις αργίες.
 2. Εξυπηρετούμε όλον τον νομό Αττικής για κάθε αποχετευτικό πρόβλημα.
 3. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
 4. Τέλος χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά βιοδιασπώμενα υλικά, τα οποία είναι αβλαβή προς το περιβάλλον.

Λίγα λόγια για τα οικολογικά υλικά (Συμβουλεύει η γεωπόνος της εταιρείας μας)

Στην εποχή μας εξυπακούεται ότι τα οικολογικά υλικά καθαρισμού και όχι μόνο έχουν μπει στην καθημερινότητά μας. Το υψηλό αίσθημα ευθύνης για το περιβάλλον όλης της εταιρείας μας είναι ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα που έχουμε. Ακόμη η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα που έχουμε μας καθιστούν την κορυφαία σας επιλογή.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

3 Συμβουλές για να αποφύγετε φαινόμενα πλημμύρας:

 1. Να μην ρίχνετε σκουπίδια στα σιφόνια και τα φρεάτια, διότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φράζουν οι αποχετεύσεις και τα φρεάτια και να μην μπορεί να «φύγει» το νερό.
 2. Να κάνετε έναν ετήσιο έλεγχο των αποχετεύσεων ή φρεατίων σας για τυχόν προβλήματα ή και καθαρισμό.
 3. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν οφείλετε σε εσάς αλλά σε δημόσιο φρεάτιο, μπορείτε να απευθυνθείτε και στον δήμο σας.

Αν παρόλα αυτά όμως δεν εισακουστείτε, είμαστε στη διάθεσή σας 24h.

Σε ποιες περιοχές έχουμε συνεργεία σε αναμονή για να εξυπηρετήσουμε όλο το νομό Αττικής;

Υπάρχουν κομβικά σημεία, όπου έχουμε κάνει διασπορά σε όλο το λεκανοπέδιο. Τέτοιες υπηρεσίες που υποστηρίζουμε είναι:

 • Αποφράξεις Κορωπί και γύρω περιοχών για απόφραξη φρεατίου Κορωπί, απόφραξη αποχέτευσης και κάθε αποφρακτική εργασία.
 • Περιοχές που υποστηρίζονται από το συνεργείο μας πέριξ του Κορωπίου είναι: η Παλλήνη, τα Γλυκά Νερά, η Λούτσα, η Παιανία για απόφραξη αποχέτευσης Παιανία κα.
 • Αποφράξεις Μαρούσι - Κηφισιά.
 • Περιοχές που εξυπηρετεί το συνεργείο του Αμαρουσίου είναι: η Κηφισιά, η Δροσιά, η Πεύκη, η Πολιτεία κα.
 • Αποφράξεις Γλυφάδα και πέριξ της Γλυφάδας.
 • Με ειδικό συνεργείο ειδικά για βραδινές ώρες λειτουργίας των καταστημάτων διασκέδασης υποστηρίζουμε και άλλες περιοχές. Τέτοιες υπηρεσίες που έχουν ζήτηση είναι: Αποφράξεις Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Πειραιάς κα.

Τι διαφορετικό προσφέρει η αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ;

 1. Από τη μία εμείς έχουμε λιγότερες αξιολογήσεις από άλλες αποφρακτικές εταιρείες αλλά από την άλλη είναι όλες πραγματικές. Στο επάγγελμά μας δύσκολα κάποιος θα γράψει κριτική - αξιολόγηση.
 2. Η ειλικρίνεια είναι ένα προσόν που εκτιμάται από όλους ανεξαιρέτως και προσδίδει ένα αξεπέραστο ατού για νέα συμβόλαια συντήρησης πολυκατοικιών κλπ.
 3. Το πάρα πολύ σημαντικό είναι ότι στο τιμόνι του Ομίλου είναι ο κ.Στέργιος Βασίλειος. Καθοδηγώντας μία οικογενειακή επιχείρηση, "έσπασε" την αρχική σε εξειδικευμένες εταιρείες αποφράξεων. Αυτή η εξειδίκευση προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα: Άλλη εταιρεία για απολυμάνσεις, άλλη για καθαρισμούς βιολογικών βόθρων σε νησιά, άλλη για συντήρηση φρεατίων ομβρίων υδάτων για τους Δήμους της Αττικής, το κέντρο της Αθήνας κα.
 4. Τέλος, είναι ο τιμοκατάλογος τόσο ανταγωνιστικός που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Καλέστε μας 24 ώρες το 24 ωρο.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Απόφραξη φρεατίου σε Δήμους:

από 10€

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας:

45€

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα:

από 60€

Αντλήσεις λυμάτων Αθήνα:

Καλέστε

Αποφρακτικές υπηρεσίες σε συμβόλαιο:

Δωρεάν

Καθαρισμός φρεατίων αποχέτευσης

40€

Αποφρακτική εταιρεία Αθήνα

2108256724

Ειδικές υπηρεσίες αποφράξεων:

Καλέστε!

Για τον καθαρισμό φρεατίου αποχέτευσης πληρώνετε μόνο 10€ προσαύξηση ανά φρεάτιο. Καλέστε μας για οικονομική προσφορά!

Τι κάνουμε για απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα αλλά και όλη την Αττική;

Γενικά έχουμε εξειδίκευση στα αποχετευτικά δίκτυα, οπότε οι αποφράξεις αποχετεύσεων γίνονται από τους επαγγελματίες μας 24 ώρες το 24ωρο με 100% εγγύηση. Η αποτελεσματικότητα είναι μέγιστη καθώς έχουμε τόσο τον υπεσύγχρονο εξοπλισμό όσο και την εμπειρία του προσωπικού.

Εξάλλου η νομιμότητα στις συναλλαγές μας μας χαρακτηρίζει. Πάντα εκδίδεται απόδειξη ή τιμολόγιο κατά περίπτωση.

Καλέστε μας στο 697 877 6845

Από την άλλη η απόφραξη αποχέτευσης δεν πρέπει να σας προβληματίσει, αρκεί να μας καλέσετε στο προηγούμενο κινητό τηλέφωνο. Το ίδιο ισχύει και για αποφράξεις φρεατίων.

Κοιν.

Σχετικά άρθρα

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα, πολυκατοικία στο Μαρούσι

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα, πολυκατοικία στο Μαρούσι

Έλεγχος αποχέτευσης με χρήση κάμερας σε πολυκατοικία στο Μαρούσι από την εταιρεία μας ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ σε ελάχιστο χρόνο με επαγγελματισμό και ποιότητα.

Πώς γίνεται απόφραξη λεκάνης με Κόκα κόλα - tips;

Πώς γίνεται απόφραξη λεκάνης με Κόκα κόλα - tips;

Πώς γίνεται απόφραξη λεκάνης με Κόκα κόλα - tips από τους ειδικούς τεχνικούς υδραυλικούς μας. Οι συμβουλές για αποφράξεις με κόκα κόλα δωρεάν 24h/365.

Δείτε τα νέα μας 13+1 άρθρα και tips για σας Δωρεάν!

ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ αλλά και πραγματικά περιστατικά!.

Απόφραξη νεροχύτη

Απόφραξη νεροχύτη

"Ακολουθεί πραγματικό περιστατικό απόφραξης νεροχύτη στην Αθήνα: Η κυρία Ειρήνη μας κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο και ήταν έντρομη. Στο μπάνιο της έσταζε το ταβάνι [...]"

Διαβάστε!

Αποφράξεις Σιφονιού

Αποφράξεις Σιφονιού

"Η απάντηση πολύ απλή και φαίνεται από την ακόλουθη πραγματική ιστορία στην Αθήνα. Η Μαρία, επειδή γιόρταζε ο άντρας της την επομένη μέρα, [...]"

Διαβάστε!

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

"Η Μαρία είναι διαχειρίστρια στην οδό Αριστοτέλους 33 και βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο περιστατικό. Από σπασμένη υδρορροή γέμισαν τα υπόγεια της [...]"

Διαβάστε!

Απόφραξη φρεατίου στην Ακρόπολη στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Απόφραξη φρεατίου στην Ακρόπολη στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου

"Σε μονοκατοικία στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτη στην Ακρόπολη ο κ. Κώστας Λέμπουρας αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα. Το φρεάτιό του ήταν συνεχώς ξέχειλο. Κάποιες φορές [...]"

Διαβάστε!

Άντληση υδάτων σε Υπουργείο από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

Άντληση υδάτων σε Υπουργείο από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

"Σε υπόγειο στην οδό Νίκης 5-7, στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην Αθήνα, δεχθήκαμε κλήση από τους υπαλλήλους και τους γραμματείς που εργάζονται [...]"

Διαβάστε!

Καθαρισμός φρεατίου στην Αγία Παρασκευή

Καθαρισμός φρεατίου στην Αγία Παρασκευή

"Δεχθήκαμε κλήση στο τηλεφωνικό μας κέντρο από τον κ. Γεώργιο Κουρούλα στην Αγία Παρασκευή στη οδό Κανάρη. Ακουγόταν απελπισμένος στο τηλέφωνο και μας [...]"

Διαβάστε!

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

"Το τηλεφωνικό μας κέντρο δέχθηκε κλήση από την κα Γεωργία Κουμάτου, η οποία ήταν κάτοικος του δήμου Αμαρουσίου στην οδό Υμηττού και αντιμετώπιζε [...]"

Διαβάστε!

Άντληση υδάτων σε κέντρο αισθητικής

Άντληση υδάτων σε κέντρο αισθητικής

"Στο τηλεφωνικό μας κέντρο δεχθήκαμε κλήση από την κα Βασιλική Κέρου, η οποία είναι αισθητικός, και εργάζεται στην οδό Ερμού. Μας εξήγησε τηλεφωνικώς, [...]"

Διαβάστε!

Πώς γίνεται απόφραξη λεκάνης με Κόκα κόλα - tips;

Πώς γίνεται απόφραξη λεκάνης με Κόκα κόλα - tips;

"Πώς γίνεται η απόφραξη λεκάνης με χρήση κόκα κόλα; Και όμως με χρήση 3 λίτρα κόκα κόλα είναι δυνατόν να πετύχει το ξεβούλωμα μίας [...]"

Διαβάστε!

Απόφραξη σιφωνιού νεροχύτη

Απόφραξη σιφωνιού νεροχύτη

"Η κόκα-κόλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια εναλλακτική για να βοηθήσει στην απόφραξη ενός σιφωνιού νεροχύτη. Για να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία και να [...]"

Διαβάστε!

Αποφρακτική εταιρεία

Αποφρακτική εταιρεία

"Μετά από έρευνα που διενήργησε εταιρεία δημοσκοπήσεων για λογαριασμό της αποφρακτικής εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ, διαπιστώθηκε ότι αρκετοί πελάτες έχουν την εξής απορία: Πώς θα επιλέξω [...]"

Διαβάστε!

Απόφραξη φρεατίου

Απόφραξη φρεατίου

"Γιατί οι περισσότεροι Δήμοι στην Αθήνα επιλέγουν εμάς για αποφράξεις φρεατίων; Όπως είναι φανερό η ποιότητα εργασίας μας είναι απαράμιλλη. Ακόμη η συνεννόηση με [...]"

Διαβάστε!

Αποφράξεις υδρορροών

Αποφράξεις υδρορροών

"Και στην απόφραξη κάθετης στήλης υδρορροής είμαστε επαγγελματίες. Καλέστε μας και δεν θα χάσετε, διότι η εργασία μας αξίζει κάθε ευρώ! Γιατί είναι απαραίτητη [...]"

Διαβάστε!

Απόφραξη αποχέτευσης Σόδα

Απόφραξη αποχέτευσης Σόδα

"Σε αυτό το άρθρο θα γίνει πλήρης ανάλυση για τις αποχετεύσεις και την απόφραξη μίας αποχέτευσης. Και, βέβαια, πότε στατιστικά πέφτει το αίτημα [...]"

Διαβάστε!

Δείτε όλες τις κορυφαίες 20 Υπηρεσίες Αποφράξεων ΝΗΡΕΑΣ!

Υπηρεσίες αποφράξεων ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ. Οι αποφρακτικές υπηρεσίες στην εταιρεία μας φαίνονται πιο κάτω ταξινομημένες ανά υπηρεσία υψηλότερης ζήτησης. Θα ακολουθήσουν φυσικά και στατιστικά διαγράμματα με συχνότητα κλήσεων ανά υπηρεσία στις επόμενες ημέρες.

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΦΡΕΑΤΙΟΥ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ: Η Nr1 εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ έχει τιμές από 10 Ευρώ έως 40 Ευρώ για αποφρά[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΦΡΕΑΤΙΟΥ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΑΘΗΝΑ: Καλέστε 2108256724 για Αποφράξεις νεροχύτη στην Αθήνα από την εταιρ[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΑΘΗΝΑ: Η Nr1 αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ από 15 Ευρώ έως 45 € οικονομικά 21[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΟΝΙΟΥ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΟΝΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΟΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ: Καλέστε 210.8256724 για Αποφράξεις σιφονιού στην Αθήνα από την εται[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΙΦΟΝΙΟΥ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΑΘΗΝΑ: Καλέστε 2108256724 για Αποφράξεις υδρορροών στην Αθήνα από την ετα[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΟΜΒΡΙΩΝ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΟΜΒΡΙΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ: Η Nr1 αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ 15€-45€ οικονομικά έχει υπηρεσίες [...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΟΜΒΡΙΩΝ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ

Απόφραξη μπαλκονιού: Η Nr1 αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ 15€-45€ οικονομικά έχει υπηρεσίες για[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΧΑΡΑΣ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΧΑΡΑΣ

Απόφραξη σχάρας: Η Nr1 αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ 15€-45€ οικονομικά έχει υπηρεσίες για από[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΧΑΡΑΣ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΕ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΕ

Απόφραξη με κάμερα Αθήνα: Η εταιρεία μας ΝΗΡΕΑΣ κάνει 24h βιντεοσκόπηση για διάγνωση και έλε[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΕ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ: Η εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ έχει άριστες τιμές 24h για αποφράξεις σωληνώσεω[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Απόφραξη καναλιού: Η Nr1 αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ 15€-45€ οικονομικά έχει υπηρεσίες για α[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑ: Καλέστε 210.8256724 για Αποφράξεις αποχετεύσεων Αθήνα στην εταιρ[...]

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΟΥ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑ: Καλέστε 2108256724 στην εταιρεία μας για πολύ οικονομικές τιμές από [...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΟΥ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΑΘΗΝΑ: Καλέστε 2108256724 στην εταιρεία μας για οικονομικές τιμές από 30 [...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΑΓΩΓΟΥ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΑΓΩΓΟΥ

Απόφραξη αγωγού: Η εταιρεία μας ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ έχει τις πιο οικονομικές τιμές για αυτό γ[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΑΓΩΓΟΥ!

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ;

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ

Απόφραξη κεντρικού αγωγού: Η Nr1 αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ 15€-45€ οικονομικά έχει υπηρεσί[...]

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ;

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑ: Η εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ έχει άριστες τιμές 24h για καθ[...]

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ!

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ;

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ: Καλέστε 210.8256724 για Αντλήσεις υδάτων Αθήνα στην εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ ΑΠ[...]

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ!

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑ: Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΗΡΕΑΣ έχει τις καλύτερες τιμές ανάμε[...]

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ;

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ από την εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ που προσφέρει 24h υπηρεσίες απεντόμωσης και απολυ[...]

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ!

Αντλήσεις λυμάτων;

Αντλήσεις λυμάτων

Αντλήσεις λυμάτων Αθήνα: Οι υπηρεσίες άντλησης λυμάτων στην εταιρεία μας ΝΗΡΕΑΣ στις καλύτερ[...]

Αντλήσεις λυμάτων!

Επισκευή αποχέτευσης;

Επισκευή αποχέτευσης

Επισκευή αποχέτευσης Αθήνα: Οι υπηρεσίες επισκευής αποχετεύσεων με ή χωρίς σκάψιμο στην εται[...]

Επισκευή αποχέτευσης!

Αποφράξεις Αθήνα

ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στο κέντρο εξυπηρετούμε όλες τις συνοικίες όπως:

Άγιος Αρτέμιος Εξάρχεια Νέος Κόσμος Άγιος Ελευθέριος Ερυθρός Ομόνοια Άγιος Νικόλαος Θησείο Άγιος Παντελεήμονας Ακαδημία Καλλιμάρμαρο Πεδίον του Άρεως

Ακαδημία Πλάτωνος Πεντάγωνο Ακρόπολη Κολοκυνθού Πετράλωνα Αμπατζήδικα Αναφιώτικα Προμπονάς Αστεροσκοπείο Κουντουριώτικα Προφήτης Ηλίας

Βεΐκου Κυπριάδου Ριζόκαστρο Ριζούπολη Γηροκομείο Λυκαβηττός Ρουφ Μακρυγιάννη Σταυρός Γούβα Μετς Τρεις Γέφυρες Χαυτεία Ελαιώνας

1. Γιατί να επιλέξω για Αποφράξεις Αθήνα την αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ για το αποχετευτικό δίκτυο;

Γιατί "αποφράξεις αποχετεύσεων Αθήνα 24h" μόνο ΝΗΡΕΑΣ; Γνωρίζουμε κάθε αποχετευτικό δίκτυο είτε παλιό είτε σύγχρονο, διότι έχουμε εμπειρία και σύγχρονα αποφρακτικά οχήματα Euro 6. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Γιατί μας προτιμάτε; Επειδή στις Υπηρεσίες Αποφράξεων αποχέτευσης στην Αθήνα το συνεργείο καθαρισμού υδροροών της αποφρακτικής εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ έχει πολλά δώρα και προσφορές! Στις αποφράξεις σημειώστε και το εξής πολύ σημαντικό στοιχείο: Δεν λάβαμε τυχαία τόσο υψηλή θέση κατάταξης στην αναζήτηση που κάνατε στη Google τόσο από επαγγελματίες όσο και καταναλωτές. Η ✅αξιοπιστία της εταιρείας μας αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας.

2. Θέλω να μάθω αν η τιμή της αποφρακτικής εταιρείας σας στην Αθήνα 10 Ευρώ είναι αληθινή.

Η αποφρακτική εταιρεία μας στην Αθήνα έχει Αποφρακτικές υπηρεσίες που ξεκινούν από 10 Ευρώ και κλιμακώνονται ανάλογα με: ✅Το είδος της υπηρεσίας. ✅ Τη δυσκολία προσέγγισης της εταιρείας μας. Προφανώς είναι άλλο να κάνουμε ✅ άντληση υδάτων ή και λυμάτων από ένα υπόγειο στα -5 μέτρα και άλλο στα -16. Τέτοια περίπτωση είναι ✅ οι αντλήσεις υδάτων από ένα ξενοδοχείο με πάρκιν στο κέντρο των Αθηνών ή ενός μεγάρου. ✅ Τη διάρκεια επέμβασης.✅ Τη συντήρηση ή μη που έχει γίνει στο παρελθόν. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι έχει μεγάλη σημασία ο τεχνολογικός εξοπλισμός. Το συνολικό μήκος στα λάστιχα που θα απλωθούν έχει ένα όριο. Όσο μεγαλύτερη η απόσταση τόσο ✅ πέφτει ο ρυθμός απορροής υδάτων. Είναι απορίας άξιον να αναρωτηθεί κάποιος αν σε τέτοιες δύσκολες αποστολές μπορούν να ανταπαξέλθουν κάποιοι ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΙΝ αποφραξάδες.

3. Απαντήστε μου γιατί να εμπιστευτώ τις δικές σας υπηρεσίες αποφράξεων;

Διότι στην εταιρεία μας σε όλες τις υπηρεσίες αποφράξεων σεβόμαστε τον κόπο τόσων χρόνων για να αποκτήσετε την οικία των ονείρων σας. Ακόμη, στην αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ ✅ η απόφραξη μπανιέρας είναι για μας ρουτίνα καθημερινότητας. Ακολουθούμε αυστηρό πρωτόκολλο προσέγγισης μίας βλάβης. Ακόμη περισσότερο διαθέτουμε και έχουμε μηχανισμούς εσωτερικού ελέγχου των υπαλλήλων μας. Αξίζει να τονιστεί ξανά και ξανά ότι διαθέτουμε πιστοποιήσεις από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, και επιπλέον ✅ISO9001. Και στην περιοχή σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αδιαλλείπτως για πάνω από 40 συναπτά έτη. Ο όμιλος εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ στήριξε τους πελάτες του κατά τη διάρκεια της κρίσης με νέα ελκυστική τιμολογιακή πολιτική. ✅Τα πακέτα προσφορών μας είναι τα πιο οικονομικά στην αγορά και συνάμα τα πιο ανταγωνιστικά. Η εξυπηρέτηση γίνεται από εμάς χωρίς έκπτωση στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας.

4. Τι μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν στις αποφρακτικές εργασίες όπως ξεβούλωμα νεροχύτη ή λεκάνης;

Ανάλογα με την περίπτωση στις αποφρακτικές εργασίες στην Αθήνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία ευρεία γκάμα τεχνολογικού εξοπλισμού, όπως: Ριζοκοπτικά, Υδροβολή, Σύστημα Laptop με κάμερα για ✅ακριβή προσδιορισμό και εκτίμηση κάθε βλάβης. Το ξεβούλωμα νεροχύτη είναι για μας υπόθεση καθημερινής ρουτίνας. Είτε πρόκειται για κλασικούς νεροχύτες είτε για σύγχρονους με αχάρακτα υλικά και αυτοματισμούς έχουμε άριστους επαγγελματίες. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί χιλιάδες ώρες σε όλων των ειδών τα υλικά και τις συνδεσμολογίες. Άξιο προσοχής είναι ότι πολλές φορές σε μία βλάβη που σας έχει προκαλέσει προηγούμενο συνεργείο εμείς μπορούμε να την επισκευάσουμε. Δεν θα ήταν περιττό να αναφερθεί σε αυτό το σημείο και η απόλυτη εξειδίκευση των apoxraxeis experts στην απόφραξη λεκάνης. Δεν είναι ασυνήθιστο να μας καλούν από καινούρια διαμερίσματα με βλάβες. Συχνά το αποχετευτικό δίκτυο πάσχει εξαρχής. Εμείς μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να σας δώσουμε συμβουλές ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

5. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για ένα ξεβούλωμα σιφονιού στην Αθήνα;

Αναρωτηθήκατε γιατί είμαστε οι ταχύτεροι στην ανταπόκριση σε οποιοδήποτε ξεβούλωμα σιφωνιού στην Αθήνα; Η απάντηση είναι απλή: Διαθέτουμε τόσο ένα πολύ μεγάλο αριθμό ευέλικτων οχημάτων όσο και ένα άριστο σχέδιο επέμβασης. Για ξεβούλωμα σιφονιού στην περιοχή σας αλλά και σε όλη την έκταση του λεκανοπεδίου λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους: ✅Τις ώρες αιχμής, ✅Τις εορτές και αργίες, ✅Τις κινητοποιήσεις – απεργίες. ✅Γνωρίζουμε με βάση την 40χρονη εμπειρία μας ποιές είναι οι ανάγκες τόσο σε οχήματα όσο και σε προσωπικό σε ετοιμότητα. ✅Ακόμη και τις νυχτερινές ώρες κρατάμε αρχείο καταγραφής και έχοντας αναπτύξει ειδικό προσαρμοστικό αλγόριθμο είμαστε οι καλύτεροι στην πρόβλεψη. Ο επιστημονικός μας συνεργάτης από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχει βασιστεί στην κατανομή Poison, την οποία ακολουθούν οι τηλεφωνικές κλήσεις. Παράλληλα έχει αναπτύξει ένα μοντέλο που προσαρμόζεται διαρκώς με νέα επικαιροποιημένα δεοδομένα. Συμπερασματικά μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έχουμε τον τρόπο να κατεβάσουμε το χρόνο απόκρισης ακόμη και στα 5 λεπτά από τη στιγμή της κλήσης σας.

6. Έχετε κάτι για ✅ρίζες δέντρων διότι έχουν μπει μέσα στις σωλήνες αποχέτευσης;

Φυσικά, έχουμε τα πιο σύγχρονα ριζοκοπτικά εργαλεία για κάθε επέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο σας. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαπιστώσει ρίζες δένδρου να έχουν φτάσει ακόμη και μέχρι τη λεκάνη εντός οικίας. ✅Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου. Γνωρίζουμε τον τρόπο προσέγγισης, ώστε να ✅μη γίνουν ζημιές με συγκεκριμένο προσαρμοσμένο κάθε φορά σχέδιο δράσης.

7. Έχετε πιεστικό μηχάνημα για υδροβολή; Κάνει θόρυβο;

Κάθε όχημά μας είναι εξοπλισμένο με πιεστικό μηχάνημα που δουλεύει σε όχι ιδιαίτερα υψηλά decibel (dB). Εξάλλου η επέμβαση των δικών μας σύγχρονων πιεστικών αλλά και αλλού είναι συνήθως ακαριαία χωρίς να γίνεται αντιληπτή από τους ενοίκους.

8. Πότε κάνει ζημιά η ατσαλίνα και πότε είναι αναγκαία για ένα δίκτυο κάθετης υδρορροής;

Η ατσαλίνα γενικά δεν κάνει ζημιά σε ένα δίκτυο κάθετης υδροροής. Αντίθετα στα χέρια ενός μη επαγγελματία η χρήση της μπορεί να προκαλέσει φθορά στις σωληνώσεις. Καλό είναι να εμπιστεύεστε πάντα ειδικούς, που γνωρίζουν πότε είναι αναγκαία και πού. Σε πλαστικές σωληνώσεις αποφεύγεται γενικά η αξιοποίηση της ατσαλίνας. Αντίθετα χρησιμοποιείται υδροβολή και βιοδιασπώμενα υλικά. Ακόμη, στη περίπτωση που στις σωλήνες ομβρίων υδάτων έχουν εισχωρήσει ρίζες καλό είναι να μας καλέσετε για δωρεάν συμβουλές στο τηλεφωνικό κέντρο. Μην κάνετε απερίσκεπτες ενέργειες που μπορεί να αποβούν μοιραίες για το δίκτυο οριζόντιας ή κάθετης στήλης υδρορροών. Για ξεβούλωμα υδρορροών καλέστε τους επαγγελματίες μας!

9. Πώς κάνετε έλεγχο με κάμερα στην Αθήνα σε μία απόφραξη λεκάνης;

Στην αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ ✅ η απόφραξη λεκάνης στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού είναι για μας ρουτίνα καθημερινότητας. Στο σημείο αυτό δηλώνουμε ότι σεβόμαστε τον κόπο τόσων χρόνων για να αποκτήσετε την οικία των ονείρων σας. Ακολουθούμε αυστηρό ✅ πρωτόκολλο προσέγγισης μίας βλάβης και έχουμε μηχανισμούς εσωτερικού ελέγχου των υπαλλήλων μας. Η ✅ λεκάνη βουλώνει για μία σειρά λόγους, όπως είναι λίπη, τρίχες, χαρτιά υγείας, που έπεσαν κατά λάθος, κα. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εισχωρήσει ✅ άκρες από ρίζες δένδρων. Αυτό μπορεί να μην είναι αντιληπτό από τον ένοικο και να χρειάζεται άλλη επιστημονική προσέγγιση. Εφόσον και το πιεστικό δεν είναι αρκετό, τότε επιστρατεύεται η διάγνωση με χρήση κάμερας. Υπάρχουν ✅ μικροκάμερες από τα Lidl και άλλες ✅ επαγγελματικές αξίας 400 ευρώ που δίνουν έγχρωμη εικόνα. Τότε μπορούμε να δούμε σε αρκετά μέτρα απόσταση την αιτία που έχει φράξει το δίκτυο απορροής σας. Βεβαίως διενεργούμε όπως σε όλη την Αττική και Αποφράξεις με κάμερα σεβόμενοι το περιβάλλον και το αποχετευτικό σας δίκτυο. Αυτό το είδος της προληπτικής οπτικής αναγνώρισης μας προφυλάσσει από άσκοπες κινήσεις και αστοχίες. Έτσι, έχουμε τον απόλυτο προσδιορισμό τόσο του σημείου, που θέλει ξεβούλωμα, όσο και του μεγέθους της επέμβασης. Συνεπώς ✅ με έλεγχο με κάμερα εκ των προτέρων η εταιρεία μας γνωρίζει το ακριβές κόστος των εργασιών.

10. Κάνετε Απεντόμωση και Απολυμάνσεις με χρήση χημικών;

Ναι, η εταιρεία μας ανήκει στον όμιλο εταιρειών Στέργιος Βασίλειος και τόσο στην Απεντόμωση όσο και στις απεντομώσεις διαθέτουμε τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία. Με υλικά άοσμα, με εξειδικευμένα οικολογικά βιοδιασπώμενα υλικά και με σεβασμό στο περιβάλλον ολοκληρώνουμε κάθε απεντόμωση χωρίς χρήση τοξικών ουσιών. Με οικολογική συνείδηση προσφέρουμε στην κοινωνία μας τα μέγιστα με γνώμονα τη διασφάλιση της υγιεινής διαβίωσης σήμερα και για τις επόμενες γενιές. Πολλές φορές, ανάλογα με το συμβόλαιο υποστήριξης με το μήνα, δεκάδες πελάτες μας απολαμβάνουν ακόμη και δωρεάν απολυμάνσεις. Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος, που ακολουθεί, και θα σας απαντήσουμε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ανά περίπτωση.

11. Θέλω να μάθω τιμές απόφραξης για μονοκατοικία στην Αθήνα ή επαγγελματικό χώρο!

Οι τιμές απόφραξης για μία μονοκατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο στην Αθήνα κυμαίνονται ανάλογα με: 1. Το μέγεθος της εδαφοκάλυψης – ✅οικοδομικής κάλυψης. 2. Τη χρήση που γίνεται. Αν είναι παραμελημένη μία μονοκατοικία προφανώς θα χρειαστεί ξεβούλωμα μεγαλύτερης έντασης καθώς και χρήση περισσοτέρων υλικών. 3. Τον ✅αριθμό ατόμων ή υπαλλήλων που χρησιμοποιούν το αποχετευτικό δίκτυο. 4. Την αρτιότητα του αποχετευτικού δικτύου καθώς και την ✅παλαιότητά του. Μία νέα οικοδομή υπερτερεί σαφώς σε ανάγκες συντήρησης, εφόσον έχει τηρηθεί το σχέδιο υδραυλικών εργασιών. Πολλές φορές οι παρατυπίες οδηγούν σε ολέθρια αποτελέσματα όπως υπερχειλίσεις, υγρασίες σε υπόγεια κα. Δεν χρειάζετε να ανησυχείτε: Διαθέτουμε κατάλληλα συνεργεία και μπορούμε να διορθώσουμε ακόμη και ρύσεις καναλιών και σωληνώσεων. Συνολικά στη διάρκεια ενός έτους μπορεί να έχετε ακόμη και δωρεάν υπηρεσίες, ανάλογα με το συμβόλαιο που έχετε συνάψει.

12. Ποια είναι τα δυνατά σημεία του brandname ΝΗΡΕΑΣ;

Τυχαία λάβαμε τόσο υψηλή θέση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης; Όχι φυσικά. Για τον όμιλο εταιρειών μας εργάζεται ένα μεγάλο πλήθος επαγγελματιών με ζήλο και πρσήλωση. Ποιό είναι το Moto μας; Στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται αλλά πάντα κερδίζεται κατά το ρητό: ✅ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ. Η φράση αυτή ανήκει στον Επίμαρχο, κωμωδιογράφο και φιλόσοφο από την Κω. ΠΗΓΗ: https://el.wiktionary.org/wiki/τα_αγαθά_κόποις_κτώνται. Όλοι γνωρίζουν ότι το brand name είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να σε εμπιστευτεί οποιοσδήποτε νέος πελάτης.

13. Ποια είναι τα 5+1 πλεονεκτήματα που έχετε στις αποφρακτικές υπηρεσίες όπως καθαρισμό αντλιοστασίου ή ξεβούλωμα μπανιέρας;

Όχι μόνο στο ξεβούλωμα μπανιέρας αλλά και στον καθαρισμό αντλιοστασίων μία σειρά πλεονεκτήματα κάνουν τη διαφορά της εταιρείας μας. Δείτε τα επόμενα σημεία υπεροχής όλου του ομίλου γενικότερα: ✅Αυστηρό πρωτόκολλο κανόνων και προδιαγραφών ISO9001:9015. Ο καλύτερος λόγος ποιότητας/κόστους. Υψηλή αξιοπιστία. ✅Ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε αποστολής. Το όνομά μας είναι η καλύτερη εγγύηση για σας. ✅Εμπειρία 40 ετών και συνεχίζουμε.

Επικοινωνία

Ζητήστε Προσφορά - Θέλετε το δώρο σας;

Πάρτε Προσφορά μηνιαίας συντήρησης Πολυκατοικίας με δωρεάν υπηρεσίες, όποτε αυτό απαιτηθεί. Τα συμβόλαια συντήρησης είναι πάντα προς όφελος του πελάτη. Η οικονομία μεγέθους μας δίνει τη δυνατότητα για μειωμένες τιμές.

Τις εργάσιμες ημέρες συνήθως αποστέλλουμε έγγραφη προσφορά εντός μίας ώρας.

Διεύθυνση

Φιλελλήνων 2, Τ.Κ. 105 57, Σύνταγμα

Τηλεφωνικό Κέντρο

Τηλ: 210 8256724

Ωράριο Λειτουργίας

24/7 και Κυριακές και αργίες 365 μέρες το χρόνο!

Ηλ. Ταχυδρομείο

Χάρτης