Καθαρισμός φρεατίου στην Αγία Παρασκευή σε λογική τιμή!

Καθαρισμός φρεατίου σε μονοκατοικία στην Αγία Παρασκευή από τις Αποφράξεις Νηρέας σε ελάχιστο χρόνο με εμπειρία και ταχύτητα σε πολύ λογική τιμή.

Δεχθήκαμε κλήση στο τηλεφωνικό μας κέντρο από τον κ. Γεώργιο Κουρούλα στην Αγία Παρασκευή στη οδό Κανάρη. Ακουγόταν απελπισμένος στο τηλέφωνο και μας εξήγησε το πρόβλημά του. Είχε βουλώσει το φρεάτιό του και αντιμετώπιζε πρόβλημα με το νερό και τις βρύσες στο μπάνιο. Η στάθμη του νερού αργούσε πάρα πολύ να κατέβει και αυτό ήταν αρκετά ενοχλητικό. Μας είπε επίσης ότι μένει σε μονοκατοικία.

Πώς ανταποκρίθηκε η ομάδα μας;

Και επειδή ζήτησε τη βοήθειά μας, η ομάδα μας ήταν εκεί για να τον βοηθήσει. Το προσωπικό μας έφυγε γρήγορα και έφτασε στην οικία του έγκαιρα. Ο κος Γιώργος τους υποδέχθηκε με χαρά και τους έδειξε τι ακριβώς συμβαίνει. Όντως όπως μας είχε εξηγήσει στο τηλέφωνο, στο μπάνιο ο νιπτήρας και η μπανιέρα, αλλά και στην κουζίνα ο νεροχύτης είχαν βουλώσει. Δεν κατέβαινε γρήγορα η στάθμη του νερού και αυτό φαίνονταν ανησυχητικό για τα παρκέ των υπνοδωματίων.

Καθαρισμός φρεατίου

Αρχικά έπρεπε να ελέγξουμε αρχικά ότι αυτό συνέβαινε σε όλες τις αποχετεύσεις. Και έτσι όντως ήταν. Εντοπίσαμε το κεντρικό φρεάτιο του σπιτιού και το ανοίξαμε. Πραγματοποιήσαμε καθαρισμό φρεατίου με πίεση νερού για να δούμε κάποιο αποτέλεσμα. Πάντα χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και τα άριστα αποτελέσματα.

Ζητήσαμε από τον κο Γιώργο να ανοίξει τις βρύσες και να δει εάν αυτή τη φορά τρέχει το νερό χωρίς να λιμνάζει στους νιπτήρες. Ήρθε χαμογελώντας και μας είπε ότι το νερό τρέχει απίστευτα. Η δουλειά μας είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία. Το πρόβλημα του κου Γιώργου επιλύθηκε με επιτυχία και τα νερά έτρεχαν σε όλες τις αποχετεύσεις ταχύτατα.

Ποια ήταν η απάντηση του κ. Γιώργου;

Με μεγάλη ικανοποίηση ο κος Γιώργος μας είπε: «Ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά σας! Ήσασταν πολύ γρήγοροι, φιλικοί και αποτελεσματικοί. Λύσατε το πρόβλημά μου. Θα σας έχω υπόψη μου για παρόμοιες βλάβες. Θα σας κάνω άριστη κριτική και θα σας συστήσω σε όλους τους συγγενείς και φίλους. Μπράβο σας!»

Καθαρισμός φρεατίου στην Αγία Παρασκευή σε λογική τιμή

Τι είναι σημαντικό να τονιστεί για την εταιρεία μας;

Δεν είναι αμελητέο ότι η εταιρεία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και τις ημέρες αργιών. Χρησιμοποιούμε πάντα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ειδικά καθαριστικά οικολογικά και εντελώς φιλικά προς το περιβάλλον. Σκοπός μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά. Το προσωπικό μας είναι ειδικά καταρτισμένο και εξειδικευμένο σε αυτό που κάνει, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε 3 Συμβουλές για το φρεάτιο του σπιτιού σας:

 1. Να κάνετε τακτικά έλεγχο των φρεατίων σας κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο. Όσο πιο σύντομα κάνετε έλεγχο τόσο καλύτερα για να προλάβετε τυχόν ζημιές που μπορεί να εμφανιστούν. Όσο πιο σύντομα τόσο πιο μικρή η ζημιά και λιγότερο δαπανηρή.
 2. Να μην ρίχνετε πολλά λίπη στις αποχετεύσεις. Τα λάδια και βούτυρα όταν είναι σε μεγάλη ποσότητα μπορούν να φράξουν τις αποχετεύσεις και έτσι να χρειάζεται να τις ξεβουλώνετε συνέχεια.
 3. Να μην αφήνετε αποφάγια και βρωμιές στο νεροχύτη. Φράζουν τους σωλήνες αποχέτευσης και έτσι θα πρέπει να τους ξεβουλώνετε συνέχεια.
Κοιν.

Σχετικά άρθρα

Άντληση υδάτων σε Υπουργείο από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

Άντληση υδάτων σε Υπουργείο από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

Άντληση υδάτων υπογείου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ με ταχύτητα εμπειρία αποφασιστικότητα σε λογική τιμή.

Μας κάλεσαν για απόφραξη νεροχύτη σε πολυκατοικία στην Αθήνα

Μας κάλεσαν για απόφραξη νεροχύτη σε πολυκατοικία στην Αθήνα

Πώς μπορώ να συνάψω συμβόλαιο μηνιαίας συντήρησης και δωρεάν αποφράξεις με την εταιρεία σας; Τα πλεονεκτήματα ενός συμβολαίου μηνιαίας συντήρησης δεν είναι μόνο η δωρεάν απόφραξη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Αποφράξεις Αθήνα: Προσφέρουμε υπηρεσίες που θα λατρέψετε!

 • Κάθε απόφραξη από μας ολοκληρώνεται σε ελάχιστο χρόνο.
 • Η εταιρεία μας πληροί όλους τους περιβαλλοντικούς όρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής νομοθεσίας.
 • Δίνουμε το 100% σε κάθε μας επέμβαση.
 • Ελαχιστοποιούμε το χρόνο αναμονής.
 • Εκμηδενίζουμε αστοχίες ενημερώνοντας από την αρχή τον πελάτη για τις εργασίες που είναι αναγκαίες.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ATHINA

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - AFTER SALES SERVICE

Η πληρωμή στις αποφράξεις μπορεί γίνει με πολλούς τρόπους.

 • Εκδίδουμε νόμιμη απόδειξη με δυνατότητα χρέωσης και πιστωτικής κάρτας.
 • Δεν απαιτείται προπληρωμή ή κατάθεση μέσω Iban.
 • Ο πελάτης μαζί μας μπορεί να είναι ασφαλής, διότι όλο το προσωπικό είναι ασφαλισμένο και τηρούμε τη νομιμόητα.
 • Το after sales service είναι δεδομένο, διότι προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία εδώ και 35 έτη αδιαλλείπτως.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ

Επικοινωνία

Φόρμα Προσφοράς - Θέλω το δώρο μου

Πάρτε Προσφορά μηνιαίας συντήρησης Πολυκατοικίας με δωρεάν υπηρεσίες, όποτε αυτό απαιτηθεί. Τα συμβόλαια συντήρησης είναι πάντα προς όφελος του πελάτη. Η οικονομία μεγέθους μας δίνει τη δυνατότητα για μειωμένες τιμές.

Τις εργάσιμες ημέρες συνήθως απαντάμε εντός μίας ώρας

Διεύθυνση

Φιλελλήνων 2, Τ.Κ. 105 57, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο

Τηλ: 210 8256724

Ωράριο Λειτουργίας

24/7 και Κυριακές και αργίες 365 μέρες το χρόνο!

Ηλ. Ταχυδρομείο

Ποιες πληροφορίες δίνει η wikipedia για την Αθήνα;

"Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας από το 1834 και η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Βρίσκεται στην Αττική, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, και είναι από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ. Η Αρχαία Αθήνα, αρχικά οικισμός πάνω στην Ακρόπολη, εξελίχθηκε τον 6ο αιώνα π.Χ. σε μία πανίσχυρη πόλη–κράτος, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το λιμάνι της, το οποίο αρχικά ήταν το Φάληρο και αργότερα ο Πειραιάς. Υπήρξε, κατά την κλασική εποχή, κέντρο των τεχνών, της γνώσης και της φιλοσοφίας, έδρα της Ακαδημίας Πλάτωνος και του Λυκείου του Αριστοτέλη. Αναφέρεται ευρέως ως γενέτειρα της δημοκρατίας."

"Συχνά, η Αθήνα, όπως και γενικότερα η Ελλάδα, χαρακτηρίζεται «λίκνο του δυτικού πολιτισμού», ενώ άλλες φορές, ο τίτλος αυτός αποδίδεται στη Μεσοποταμία. Η σύγχρονη Αθήνα είναι το κέντρο της οικονομικής, βιομηχανικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, η Ευρύτερη Αστική Περιοχή της Αθήνας, η οποία ουσιαστικά συμπίπτει με την Περιφέρεια Αττικής, είναι η 7η πολυπληθέστερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον πληθυσμό της να εκτιμάται το 2004 στους 4.013.368 κατοίκους."

"Στην Αρχαία Ελλάδα η πόλη αναφερόταν στον πληθυντικό αριθμό: «Ἀθῆναι» καθώς αποτελούσε συνοικισμό των διάσπαρτων δήμων της Αττικής, τους οποίους σύμφωνα με το μύθο, συνένωσε ο μυθικός βασιλιάς Θησέας. Το 19ο αιώνα το όνομα αυτό επανήλθε ως το επίσημο όνομα της πόλης. Το 1979, με την εγκατάλειψη της καθαρεύουσας, το όνομα «Αθήνα» καθιερώθηκε ως το επίσημο. Εν τούτοις, συχνή παραμένει η χρήση του πληθυντικού στην γενική πτώση: Αθηνών, ιδίως στον γραπτό λόγο ή σε ονομασίες ιδρυμάτων, όπως η Ακαδημία Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αθηνών."

"Πολιούχος της Αθήνας είναι ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης."

Ποιο είναι το κλίμα, το οποίο επηρεάζει και τις αποφρακτικές εταιρείες της Αθήνας;

"Η Αθήνα έχει ένα υποτροπικό Μεσογειακό κλίμα (Κλιματική ταξινόμηση Κέππεν: Csa). Το κυριότερο χαρακτηριστικό του Αθηναϊκού κλίματος είναι η εναλλαγή παρατεταμένων ζεστών και ξηρών καλοκαιριών και ήπιων, υγρών χειμώνων. Με μέση ετήσια βροχόπτωση 417.2 χιλιοστών, βροχές εμφανίζονται μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου και Απριλίου. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι ξηρότεροι μήνες, με καταιγίδες σπανίως, μια ή δύο φορές το μήνα. Οι χειμώνες είναι ήπιοι και βροχεροί, με μέση θερμοκρασία του Ιανουαρίου 8.9 °C στη Νέα Φιλαδέλφεια και 10.3 °C στο Ελληνικό. Επιπρόσθετα, από τα στοιχεία του κλιματικού άτλαντα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας προκύπτει πως η Αθηναϊκή Ριβιέρα κατατάσσεται στα θερμά ημίξηρα κλίματα (Bsh) σύμφωνα με την Κλιματική ταξινόμηση Κέππεν. Οι χιονοπτώσεις είναι συχνότερες στα βόρεια προάστια της πόλης."

"Η ετήσια βροχόπτωση στην Αθήνα είναι χαρακτηριστικά χαμηλότερη από ότι σε άλλα μέρη της Ελλάδας, ιδιαίτερα στη δυτική Ελλάδα. Για παράδειγμα τα Ιωάννινα δέχονται γύρω στα 1.300 χλ. το χρόνο και το Αγρίνιο περίπου 800. Τα μέσα ημερήσια υψηλά του Ιουλίου (1989-2018) έχουν μετρηθεί στους 34.8 °C στο μετεωρολογικό σταθμό της Νέας Φιλαδέλφειας, όμως άλλα μέρη της πόλης μπορεί να είναι ακόμη πιο ζεστά, ιδιαίτερα οι δυτικές περιοχές της, εν μέρει λόγω της εκβιομηχάνισης και εν μέρει λόγω ορισμένων φυσικών παραγόντων, ήδη γνωστών από τα μέσα του 19ου αιώνα. Οι θερμοκρασίες ξεπερνούν συχνά τους 38 °C κατά τους γνωστούς καύσωνες στην πόλη."

https://el.wikipedia.org/wiki/Αθήνα

Χάρτης