Καθαρισμός φρεατίου στην Αγία Παρασκευή σε λογική τιμή!

Καθαρισμός φρεατίου σε μονοκατοικία στην Αγία Παρασκευή από τις Αποφράξεις Νηρέας σε ελάχιστο χρόνο με εμπειρία και ταχύτητα σε πολύ λογική τιμή.

Δεχθήκαμε κλήση στο τηλεφωνικό μας κέντρο από τον κ. Γεώργιο Κουρούλα στην Αγία Παρασκευή στη οδό Κανάρη. Ακουγόταν απελπισμένος στο τηλέφωνο και μας εξήγησε το πρόβλημά του. Είχε βουλώσει το φρεάτιό του και αντιμετώπιζε πρόβλημα με το νερό και τις βρύσες στο μπάνιο. Η στάθμη του νερού αργούσε πάρα πολύ να κατέβει και αυτό ήταν αρκετά ενοχλητικό. Μας είπε επίσης ότι μένει σε μονοκατοικία.

Πώς ανταποκρίθηκε η ομάδα μας;

Και επειδή ζήτησε τη βοήθειά μας, η ομάδα μας ήταν εκεί για να τον βοηθήσει. Το προσωπικό μας έφυγε γρήγορα και έφτασε στην οικία του έγκαιρα. Ο κος Γιώργος τους υποδέχθηκε με χαρά και τους έδειξε τι ακριβώς συμβαίνει. Όντως όπως μας είχε εξηγήσει στο τηλέφωνο, στο μπάνιο ο νιπτήρας και η μπανιέρα, αλλά και στην κουζίνα ο νεροχύτης είχαν βουλώσει. Δεν κατέβαινε γρήγορα η στάθμη του νερού και αυτό φαίνονταν ανησυχητικό για τα παρκέ των υπνοδωματίων.

Καθαρισμός φρεατίου

Αρχικά έπρεπε να ελέγξουμε αρχικά ότι αυτό συνέβαινε σε όλες τις αποχετεύσεις. Και έτσι όντως ήταν. Εντοπίσαμε το κεντρικό φρεάτιο του σπιτιού και το ανοίξαμε. Πραγματοποιήσαμε καθαρισμό φρεατίου με πίεση νερού για να δούμε κάποιο αποτέλεσμα. Πάντα χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και τα άριστα αποτελέσματα.

Ζητήσαμε από τον κο Γιώργο να ανοίξει τις βρύσες και να δει εάν αυτή τη φορά τρέχει το νερό χωρίς να λιμνάζει στους νιπτήρες. Ήρθε χαμογελώντας και μας είπε ότι το νερό τρέχει απίστευτα. Η δουλειά μας είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία. Το πρόβλημα του κου Γιώργου επιλύθηκε με επιτυχία και τα νερά έτρεχαν σε όλες τις αποχετεύσεις ταχύτατα.

Ποια ήταν η απάντηση του κ. Γιώργου;

Με μεγάλη ικανοποίηση ο κος Γιώργος μας είπε: «Ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά σας! Ήσασταν πολύ γρήγοροι, φιλικοί και αποτελεσματικοί. Λύσατε το πρόβλημά μου. Θα σας έχω υπόψη μου για παρόμοιες βλάβες. Θα σας κάνω άριστη κριτική και θα σας συστήσω σε όλους τους συγγενείς και φίλους. Μπράβο σας!»

Καθαρισμός φρεατίου στην Αγία Παρασκευή σε λογική τιμή

Τι είναι σημαντικό να τονιστεί για την εταιρεία μας;

Δεν είναι αμελητέο ότι η εταιρεία μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και τις ημέρες αργιών. Χρησιμοποιούμε πάντα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ειδικά καθαριστικά οικολογικά και εντελώς φιλικά προς το περιβάλλον. Σκοπός μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά. Το προσωπικό μας είναι ειδικά καταρτισμένο και εξειδικευμένο σε αυτό που κάνει, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε 3 Συμβουλές για το φρεάτιο του σπιτιού σας:

 1. Να κάνετε τακτικά έλεγχο των φρεατίων σας κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο. Όσο πιο σύντομα κάνετε έλεγχο τόσο καλύτερα για να προλάβετε τυχόν ζημιές που μπορεί να εμφανιστούν. Όσο πιο σύντομα τόσο πιο μικρή η ζημιά και λιγότερο δαπανηρή.
 2. Να μην ρίχνετε πολλά λίπη στις αποχετεύσεις. Τα λάδια και βούτυρα όταν είναι σε μεγάλη ποσότητα μπορούν να φράξουν τις αποχετεύσεις και έτσι να χρειάζεται να τις ξεβουλώνετε συνέχεια.
 3. Να μην αφήνετε αποφάγια και βρωμιές στο νεροχύτη. Φράζουν τους σωλήνες αποχέτευσης και έτσι θα πρέπει να τους ξεβουλώνετε συνέχεια.
Κοιν.

Σχετικά άρθρα

Άντληση υδάτων σε Υπουργείο από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

Άντληση υδάτων σε Υπουργείο από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

Άντληση υδάτων υπογείου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ με ταχύτητα εμπειρία αποφασιστικότητα σε λογική τιμή.

Μας κάλεσαν για απόφραξη νεροχύτη σε πολυκατοικία στην Αθήνα

Μας κάλεσαν για απόφραξη νεροχύτη σε πολυκατοικία στην Αθήνα

Πώς μπορώ να συνάψω συμβόλαιο μηνιαίας συντήρησης και δωρεάν αποφράξεις με την εταιρεία σας; Τα πλεονεκτήματα ενός συμβολαίου μηνιαίας συντήρησης δεν είναι μόνο η δωρεάν απόφραξη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Αποφράξεις Αθήνα: Προσφέρουμε υπηρεσίες που θα λατρέψετε!

 • Κάθε απόφραξη από μας ολοκληρώνεται σε ελάχιστο χρόνο.
 • Η εταιρεία μας πληροί όλους τους περιβαλλοντικούς όρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής νομοθεσίας.
 • Δίνουμε το 100% σε κάθε μας επέμβαση.
 • Ελαχιστοποιούμε το χρόνο αναμονής.
 • Εκμηδενίζουμε αστοχίες ενημερώνοντας από την αρχή τον πελάτη για τις εργασίες που είναι αναγκαίες.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ATHINA

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - AFTER SALES SERVICE

Η πληρωμή στις αποφράξεις μπορεί γίνει με πολλούς τρόπους.

 • Εκδίδουμε νόμιμη απόδειξη με δυνατότητα χρέωσης και πιστωτικής κάρτας.
 • Δεν απαιτείται προπληρωμή ή κατάθεση μέσω Iban.
 • Ο πελάτης μαζί μας μπορεί να είναι ασφαλής, διότι όλο το προσωπικό είναι ασφαλισμένο και τηρούμε τη νομιμόητα.
 • Το after sales service είναι δεδομένο, διότι προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία εδώ και 35 έτη αδιαλλείπτως.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ

Επικοινωνία

Φόρμα Προσφοράς - Θέλω το δώρο μου

Πάρτε Προσφορά μηνιαίας συντήρησης Πολυκατοικίας με δωρεάν υπηρεσίες, όποτε αυτό απαιτηθεί. Τα συμβόλαια συντήρησης είναι πάντα προς όφελος του πελάτη. Η οικονομία μεγέθους μας δίνει τη δυνατότητα για μειωμένες τιμές.

Τις εργάσιμες ημέρες συνήθως απαντάμε εντός μίας ώρας

Διεύθυνση

Φιλελλήνων 2, Τ.Κ. 105 57, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο

Τηλ: 210 8256724

Ωράριο Λειτουργίας

24/7 και Κυριακές και αργίες 365 μέρες το χρόνο!

Ηλ. Ταχυδρομείο

Γιατί υπερέχουμε στον όμιλο αποφρακτικών εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ;

Με χαρά σας παρουσιάζουμε όλες τις εταιρείες που ανήκουν στον όμιλο εταιρειών ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. Όπως η Αποφρακτική Νηρέας καθεμιά έχει και διαφορετική εξειδίκευση με ιδιαίτερα πλεονεκτήματα. ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ | ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ PEST GUARDIAN | ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΝΩΕ | ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Αντίθετα με τον ανταγωνισμό μας, εμείς επενδύουμε καθημερινά σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποφράξεων μέσα από υψηλή εξειδίκευση. Σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να κάνετε κλικ στους προηγούμενους συνδέσμους. Μόνο έτσι θα αντιληφθείτε τη στρατηγική μας, η οποία στοχεύει στην απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Χάρτης