Απόφραξη φρεατίου στην Ακρόπολη στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Σε μονοκατοικία στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτη στην Ακρόπολη ο κ. Κώστας Λέμπουρας αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα. Το φρεάτιό του ήταν συνεχώς ξέχειλο. Κάποιες φορές η στάθμη του νερού κατέβαινε, αλλά τις περισσότερες φορές βρισκόταν σε υπερχείλιση. Μια φορά μάλιστα το μπάνιο του είχε πλημμυρίσει επειδή το φρεάτιο είχε βουλώσει εντελώς.

Ο κ. Κώστας έπρεπε να σφουγγαρίζει συνεχώς για να γλυτώσει το πάτωμα στο ημιυπόγειό του. Όμως αυτό δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, παρά μόνο την ταλαιπωρία του. Εν τέλει, δεν είχε άλλη επιλογή και μας κάλεσε στο σπίτι του για να λύσουμε το πρόβλημά του. Μετά την άμεση επέμβαση το προσωπικό μας χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ειδικά εργαλεία για τον καθαρισμό του φρεατίου.

Τι εντοπίστηκε από το συνεργείο μας;

Το φρεάτιο είχε γεμίσει με φύλλα, πέτρες και άλλα φερτά υλικά, έτσι ώστε στο τέλος να παρεμποζίδεται η απορροή των ομβρίων υδάτων. Το αποτέλεσμα ήταν η συνεχής υπερχείλιση. Εφόσον χρησιμοποιήσαμε αντλίες με υψηλή πίεση για να απομακρύνουμε όλα τα ανεπιθύμητα υλικά, κάναμε και απολύμανση με καθαριστικά που είναι εντελώς φιλικά προς το περιβάλλον.

Τέλος, ο κ. Κώστας με μεγάλη ικανοποίηση μας είπε: «Είστε υπέροχοι. Σας ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά σας. Δεν ήξερα τι θα έκανα χωρίς την βοήθειά σας. Θα σας προτείνω σε όλους μου τους φίλους και τους γνωστούς, και θα γράψω θετικό σχόλιο στη σελίδα σας

Ποιες ήταν οι υποδείξεις του προσωπικού μας;

Από την πλευρά της εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ του έγινε υπόδειξη της διεύθυνσης για αποφράξεις στο Google My Business.

Επιπλέον του συστήθηκε να ελέγχει το φρεάτιο μπροστά από το σπίτι του, διότι αν δεν είναι καθαρό με την πρώτη νεροποντή θα κινδυνεύει να πλημμυρίσει το υπόγειο της μονοκατοικίας του. Βλέπετε, δυστυχώς, το προσωπικό του Δήμου Αθηναίων δεν είναι αρκετό για τη σωστή συντήρηση με τα γνωστά αποτελέσματα κάθε που πέφτει μία αναπάντεχη καταιγίδα.

Αυτό είναι ένα πραγματικό περιστατικό άντλησης υδάτων στην Ακρόπολη στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε δεκάδες άλλα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Η εμπειρία μας για 30 συναπτά έτη λαμβάνοντας υπόψη όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες μας καθιστούν τη δική σας βέλτιστη επιλογή.

Πότε μία αποφρακτική εταιρεία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη;

Μία αποφρακτική εταιρεία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη όταν συμβαίνει έστω και ένα από τα επόμενα αρνητικά σημεία:

  1. Η συνολική επιβάρυνση διαφέρει από την τιμή που έλαβε ο πελάτης τηλεφωνικά.
  2. Μετά το πέρας των εργασιών δεν εχει καθαριστεί ο χώρος επέμβασης και έχει μείνει υπόλοιπο εργασιών.
  3. Σε μικρό χρονικό διάστημα εμφανιστεί ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Προφανώς ένας πελάτης μπορεί να ξεχωρίζει την εταιρεία που έχει υπευθυνότητα και οργάνωση. Στην εταιρεία μας δεν θα βρείτε κανένα εκ των παραπάνω αρνητικών σημείων.

Αντίθετα εμείς προσφέρουμε δωρεάν τα εξής:

  1. Αφήνουμε το χώρο σας πάντα πιο καθαρό από ό,τι τον βρήκαμε.
  2. Δεν αφήνουμε υπόλοιπα εργασιών.
  3. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας συμβουλεύει κάθε πελάτη για τον καλύτερο τρόπο συντήρησης για το μέλλον.
  4. Δίνουμε οδηγίες, αν δούμε ότι υπάρχει κατασκευαστικό λάθος, ώστε να προληφθεί ανάλογο περιστατικό στο μέλλον.

Πώς λειτουργεί η εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ στη διάρκεια γενικού ή περιορισμένου lockdown λόγω COVID-19;

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας πληροί όλες τις προδιαγραφές προφύλαξης και ασφάλειας στην αντιμετώπιση του COVID-19, όπως έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας, και λειτουργούμε απρόσκοπτα.

Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο μας για να πάρετε προσφορά συντήρησης με το μήνα, ώστε να έχετε δωρεάν αποφράξεις, όποτε και αν χρειαστεί.

Κοιν.

Σχετικά άρθρα

Σε πολυκατοικία στην Αθήνα χρειάστηκαν αντλήσεις υδάτων

Σε πολυκατοικία στην Αθήνα χρειάστηκαν αντλήσεις υδάτων

Το σκηνικό άρχισε να προκαλεί δυσωδία. Έτσι χρειάστηκε ειδική μεταχείριση, ώστε να γίνει άντληση υδάτων προσεκτικά. Τελικά η διαχειρίστρια κ. Μαρία μας ευχαρίστησε λέγοντας τα εξής:

Άντληση υδάτων σε Υπουργείο από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

Άντληση υδάτων σε Υπουργείο από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ

Άντληση υδάτων υπογείου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ με ταχύτητα εμπειρία αποφασιστικότητα σε λογική τιμή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ

Επικοινωνία

Φόρμα Προσφοράς - Θέλω το δώρο μου

Πάρτε Προσφορά μηνιαίας συντήρησης Πολυκατοικίας με δωρεάν υπηρεσίες, όποτε αυτό απαιτηθεί. Τα συμβόλαια συντήρησης είναι πάντα προς όφελος του πελάτη. Η οικονομία μεγέθους μας δίνει τη δυνατότητα για μειωμένες τιμές.

Τις εργάσιμες ημέρες συνήθως απαντάμε εντός μίας ώρας

Διεύθυνση

Φιλελλήνων 2, Τ.Κ. 105 57, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο

Τηλ: 210 8256724

Ωράριο Λειτουργίας

24/7 και Κυριακές και αργίες 365 μέρες το χρόνο!

Ηλ. Ταχυδρομείο

Χάρτης