ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Για αποφράξεις Δυτικά Προάστια η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ προσφέρει αποφρακτικές υπηρεσίες 24h σε τιμές 15€ έως 45€.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Αποφράξεις Δυτικών Προαστίων 24h

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, Αποφράξεις Δυτικών Προαστίων 24h


Δείτε τι έγραψαν για μας στο Google My Business 12 Αξιολογητές - Κριτικοί!

Πώς στις υπηρεσίες αποφράξεων στα Δυτικά προάστια είμαστε η Nr 1 αποφρακτική εταιρεία;

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Στις αποφράξεις Δυτικών Προαστίων η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ προσφέρει μία σειρά υπηρεσίες αποφράξεων που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Στους πελάτες μας συγκαταλλέγονται οι μεγαλύτερες εταιρείες της Αθήνας, υπηρεσίες δημοσίου αλλά και ιδιώτες.

Γιατί να επιλέξετε ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ για φθηνές αποφράξεις στα Δυτικά Προάστια;

10 Λόγοι για να μας επιλέξετε για φθηνές αλλά και άριστες αποφρακτικές υπηρεσίες!

✅10 σημεία που κάνουν κάθε εργασία της εταιρείας Nireas Services να ξεχωρίζει φαίνονται πιο κάτω. Αξίζει να τονιστεί ότι κάθε ένας από εμάς αισθάνεται δέσμευση απέναντι στην ομάδα και λειτουργεί υπέρ της ομάδας.

Στις αποφράξεις δεν έχετε παρά να δείτε το πρωτόκολλο κανόνων που ακολουθούμε:

  1. Εμπνέουμε σιγουριά και ασφάλεια στον πελάτη.
  2. Στο τηλεφωνικό κέντρο είναι διαθέσιμος πάντα ✅γεωπόνος με πολύ μεγάλη κατάρτιση στο αντικείμενό του.
  3. Μεταβαίνουμε στο σημείο βλάβης σε ελάχιστο χρόνο από την τηλεφωνική κλήση.
  4. Κάνουμε ✅διάγνωση και με κάμερα.
  5. Η λύση που προτείνουμε μετά τη διάγνωση πληροί όλα τα κριτήρια υγειονομικών κανόνων.
  6. Προσφέρουμε εγγυημένη εργασία και όλοι έχουμε ✅περιβαλλοντική συνείδηση για την περιοχή σας.
  7. Διαθέτουμε όλα τα κρατικά πιστοποιητικά άσκησης επαγγέλματος.
  8. Στο προσωπικό μας δεν περιλαμβάνονται ανειδίκευτοι υπάλληλοι.
  9. Παρέχουμε ✅νόμιμη απόδειξη εργασιών.
  10. Προβαίνουμε σε δωρεάν υπηρεσίες σε περίπτωση σύναψης συμβολαίου μηνιαίας συντήρησης.

Δείτε τιμές αποφράξεων Δυτικών Προαστίων της αποφρακτικής εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ!

Πραγματικά αξίζει τον κόπο να δείτε τον θαυμάσιο τιμοκατάλογό μας που συχνά πυκνά φρεσκάρεται με νέα προϊόντα και αποφρακτικές υπηρεσίες.

Θέλετε να καλέσετε στον πρόεδρο του ομίλου κ.Στέργιο για την προσφορά της ημέρας ή γνωριμίας νέου πελάτη;

φθηνές αποφράξεις μπάνιου για καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό 15 ευρώ
Φθηνές υπηρεσίες για καθαρισμό αποχέτευσης με πιεστικό σε συμβόλαιο με το μήνα τιμή: 15 Ευρώ!

Το επόμενο κινητό τηλέφωνο εξυπηρετεί 24h!

Βοήθεια - μήνυμα στα αγγλικά (help): In case you are in need of draining services give us a call. If you are facing any unfortunate situation causing problems regarding sewage or plumbing please call us!

+30.697.877.6845

Τιμοκατάλογος για αποφράξεις Δυτικών Προαστίων: Θέλω τιμές της αποφρακτικής εταιρείας σας

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος αποφράξεων Δυτικά Προάστια
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΙΜΕΣ: 15€ οικονομικά
ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΙΜΕΣ: 24h/7/365
Απόφραξη φρεατίου Δυτικά προάστια: 24h
Αποφράξεις φρεατίων με: Πιεστικό
Καθαρισμός φρεατίων δήμων: 10€/φρεάτιο
Διάγνωση με κάμερα Δυτικά προάστια: 6978776845
Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα: 60€ οικονομικά
Απόφραξη αποχέτευσης Δυτικά Προάστια: 6978776845
Καθαρισμός αποχέτευσης: 15€/μήνα
12μηνη συντήρηση αποχέτευσης: 24%ΦΠΑ ΔΩΡΟ
Εγγύηση Απόφραξης μπανιέρας: 6 μήνες
Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 30€
Απόφραξη σιφονιού Δυτικά Προάστια: Προσφορά
Απόφραξη λεκάνης Δυτικά Προάστια: Covid-free
Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας: 45€
Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
Απόφραξη κάθετης στήλης υδρορροών: 6978776845
Απολυμάνσεις διαμερισμάτων: 20€

Τι σας προσφέρουμε στις αποφράξεις Δυτικών Προαστίων;

Οι προσφορές αποφράξεων Δυτικών Προαστίων αλλά και όλο το λεκανοπέδιο αλλάζουν περιοδικά ανάλογα με τις συνθήκες. Φέρνοντας νέα βιολογικά προϊόντα για παράδειγμα κάνουμε δώρα στον τελικό πελάτη.

Καλέστε μας για να μάθετε τις προσφορές της ημέρας!

αποφράξεις Δυτικά Προάστια

Ζητήστε προσφορά τώρα!

Ποιες είναι οι Συχνές ερωτήσεις - F.A.Q. για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ;

Ακολουθούν 13 σημεία που ενδιαφέρουν περισσότερο τόσο νυν όσο και νέους πελάτες μας. Από τηλεφωνικές έρευνες, που διενεργεί το ειδικό μας τμήμα μάρκετινγκ, προέκυψαν τα επόμενα προς απάντηση σημαντικότερα και συχνότερα ερωτήματα.

1. Γιατί έχετε τιμές για Αποφράξεις στα Δυτικά Προάστια μόνο 10 Ευρώ;

Το κόστος ✅10 Ευρώ είναι πέρα για πέρα αληθινό! ✅Πολλές φορές οι πελάτες μας αλλά και ανταγωνιστές μας αναρωτώνται: "Μήπως κάνετε λάθος;" ✅Ναι έχουμε τη δύναμη και την τεχνογνωσία να ✅ρίχνουμε τις τιμές σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής στα 10 ευρώ. ✅Πότε συμβαίνει αυτό; ✅Όταν πρόκειται για φρεάτια σε νησιά και δήμους. Αλλά και όταν έχουμε συμβόλαιο υποστήριξης τα πράγματα απλοποιούνται για εσάς. ✅Σύμφωνα με τα παραπάνω είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι έχουμε πελάτες τους περισσότερους δήμους τόσο της Αττικής αλλά και του Αργοσαρωνικού. Η Αίγινα, η Ύδρα είναι νησιά που προβαίνουμε σε καθαρισμό φρεατίων κάθε χρόνο. ✅Το ίδιο συμβαίνει και με δήμους όπως είναι το ✅Περιστέρι, η Νέα Φιλαδέλφεια, η Ηλιούπολη κα. Οι περισσότεροι δήμοι αναθέτουν στον όμιλο εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ τη συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου. Ειδικά στην περίοδο του Κορονοϊού Covid-19 αναλαμβάνουμε ✅εντός της ημέρας και τις ✅απολυμάνσεις των σχολικών μονάδων τους.

2. Θέλω να μάθω ποιο είναι το κόστος αποφρακτικών υπηρεσιών!

Οι Αποφρακτικές υπηρεσίες μας ξεκινούν από 10 Ευρώ και κλιμακώνονται ανάλογα με: ✅Το είδος της υπηρεσίας. ✅Τη δυσκολία προσέγγισης της εταιρείας μας. ✅Τη διάρκεια επέμβασης. ✅Τη ✅συντήρηση ή μη που έχει γίνει στο παρελθόν. ✅Αξίζει να τονιστεί ξανά και ξανά ότι διαθέτουμε πιστοποιήσεις από το ✅ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, και επιπλέον ISO9001. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αδιαλλείπτως για πάνω από 40 συναπτά έτη. Ο όμιλος εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ στήριξε τους πελάτες του κατά τη διάρκεια της κρίσης με νέα ελκυστική τιμολογιακή πολιτική. Τα πακέτα προσφορών είναι τα πιο οικονομικά στην αγορά και συνάμα τα πιο ανταγωνιστικά. Η εξυπηρέτηση γίνεται από εμάς χωρίς έκπτωση στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας. ✅Συνολικά στη διάρκεια ενός έτους μπορεί να έχετε ακόμη και δωρεάν απόφραξη, ανάλογα με το συμβόλαιο που έχετε συνάψει.

3. Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ;

Διότι στην εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ ✅ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ σεβόμαστε τον κόπο τόσων χρόνων για να αποκτήσετε την οικία των ονείρων σας. Ακολουθούμε αυστηρό ✅πρωτόκολλο προσέγγισης μίας βλάβης και έχουμε μηχανισμούς εσωτερικού ελέγχου των υπαλλήλων μας.

4. Ποια μηχανήματα χρησιμοποιείτε σε μία αποστολή;

Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να αξιοποιηθεί μία ✅ευρεία γκάμα τεχνολογικού εξοπλισμού, όπως: ✅Ριζοκοπτικά εργαλεία. ✅Συστήματα Υδροβολής.✅Συστήματα άντλησης υδάτων από μεγάλα βάθη. ✅Ολοκληρωμένο Καταγραφικό Σύστημα Laptop με κάμερα για ακριβή προσδιορισμό και εκτίμηση κάθε βλάβης. ✅Δηλώνουμε ότι στην εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ σεβόμαστε την περιουσία σας και επιλέγουμε κάθε φορά την πιο πρόσφορη μέθοδο επέμβασης!

5. Πόσο γρήγορα θα έρθετε για ένα ξεβούλωμα στο κέντρο;

Αναρωτηθήκατε γιατί είμαστε οι ταχύτεροι στην ανταπόκριση σε οποιοδήποτε ξεβούλωμα στα Δυτικά Προάστια; Η απάντηση είναι απλή: ✅Διαθέτουμε πολύ μεγάλο αριθμό ευέλικτων οχημάτων με σχέδιο αναμονής σε όλη την έκταση του λεκανοπεδίου λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους: ✅Τις ώρες αιχμής, ✅Τις εορτές και αργίες, ✅Τις κινητοποιήσεις – απεργίες. ✅Γνωρίζουμε με βάση τη 40χρονη εμπειρία μας ποιές είναι οι ανάγκες τόσο σε οχήματα όσο και σε προσωπικό σε ετοιμότητα. Ακόμη και τις νυχτερινές ώρες κρατάμε αρχείο καταγραφής και έχοντας αναπτύξει ειδικό προσαρμοστικό αλγόριθμο είμαστε οι καλύτεροι στην πρόβλεψη. Ο επιστημονικός μας συνεργάτης από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχει βασιστεί στην κατανομή Poison, την οποία ακολουθούν οι τηλεφωνικές κλήσεις. Παράλληλα έχει αναπτύξει ένα μοντέλο που προσαρμόζεται διαρκώς με νέα επικαιροποιημένα δεοδομένα. ✅Συμπερασματικά μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έχουμε τον τρόπο να κατεβάσουμε το χρόνο απόκρισης ακόμη και στα 5 λεπτά από τη στιγμή της κλήσης σας.

6. Έχετε κάτι για ρίζες; Έχουν μπει μέσα στις σωλήνες αποχέτευσης από δέντρο του Δήμου στα Δυτικά Προάστια.

Φυσικά, έχουμε τα πιο σύγχρονα ριζοκοπτικά εργαλεία για κάθε επέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο. ✅Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαπιστώσει ρίζες δένδρου να έχουν φτάσει ακόμη και μέχρι τη λεκάνη εντός οικίας.

7. Θέλω να μάθω: Κάνει θόρυβο το πιεστικό μηχάνημα που έχετε;

Κάθε όχημά μας είναι εξοπλισμένο με πιεστικό μηχάνημα που δουλεύει σε όχι ιδιαίτερα υψηλά decibel (dB). ✅Εξάλλου η επέμβαση των δικών μας σύγχρονων πιεστικών είναι συνήθως ακαριαία και δεν γίνονται αντιληπτά από τους ενοίκους.

8. Πότε κάνει ζημιά η ατσαλίνα και πότε είναι αναγκαία;

Η ατσαλίνα δεν κάνει ζημιά γενικά. Αντίθετα στα χέρια ενός ✅μη επαγγελματία η χρήση της μπορεί να προκαλέσει φθορά στις σωληνώσεις. Καλό είναι να εμπιστεύεστε πάντα ειδικούς, που γνωρίζουν πότε είναι αναγκαία και πού. ✅Σε πλαστικές σωληνώσεις αποφεύγεται γενικά και γίνεται αξιοποίηση της υδροβολής.

9. Πώς κάνετε έλεγχο με κάμερα στις επεμβάσεις σας;

Βεβαίως, κάνουμε διάγνωση και ✅ έλεγχο με κάμερα με απόλυτο σεβασμό τόσο στο περιβάλλον όσο και στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Αυτό το είδος της προληπτικής οπτικής αναγνώρισης μας προφυλάσσει από άσκοπες κινήσεις και αστοχίες. Έτσι, έχουμε τον απόλυτο έλεγχο τόσο του σημείου, που θέλει ξεβούλωμα, όσο και του μεγέθους της επέμβασης. Συνεπώς ✅εκ των προτέρων η εταιρεία μας γνωρίζει το ακριβές κόστος των εργασιών.

10. Μπορείτε να μου πείτε πώς κάνετε χρήση χημικών στις απολυμάνσεις;

Καταρχήν η εταιρεία μας ανήκει στον όμιλο εταιρειών Στέργιος Βασίλειος και στις απολυμάνσεις διαθέτουμε τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία. ✅Με υλικά άοσμα, ✅με εξειδικευμένα οικολογικά βιοδιασπώμενα υλικά και ✅με σεβασμό στο περιβάλλον ολοκληρώνουμε κάθε απολύμανση χωρίς χρήση τοξικών ουσιών. ✅Με οικολογική συνείδηση προσφέρουμε στην κοινωνία μας τα μέγιστα με γνώμονα τη διασφάλιση της υγιεινής διαβίωσης σήμερα και για τις επόμενες γενιές. ✅Πολλές φορές, ανάλογα με το συμβόλαιο υποστήριξης με το μήνα, δεκάδες πελάτες μας απολαμβάνουν ακόμη και δωρεάν απολυμάνσεις. ✅Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος, που ακολουθεί, και θα σας απαντήσουμε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ανά περίπτωση.

11. Θέλω να μάθω τιμές απόφραξης για μονοκατοικία και επαγγελματικό χώρο!

Οι τιμές για μία μονοκατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο κυμαίνονται ανάλογα με: ✅Το μέγεθος της εδαφοκάλυψης και οικοδομικής κάλυψης. ✅Τη χρήση που γίνεται. Αν είναι παραμελημένη μία μονοκατοικία προφανώς θα χρειαστεί ξεβούλωμα μεγαλύτερης έντασης καθώς και χρήση περισσοτέρων υλικών. ✅Τον αριθμό ατόμων ή υπαλλήλων που χρησιμοποιούν το αποχετευτικό δίκτυο.✅Την αρτιότητα του αποχετευτικού δικτύου καθώς και την παλαιότητά του. Μία νέα οικοδομή υπερτερεί σαφώς σε ανάγκες συντήρησης, εφόσον έχει τηρηθεί το σχέδιο υδραυλικών εργασιών. Πολλές φορές οι παρατυπίες οδηγούν σε ολέθρια αποτελέσματα όπως υπερχειλίσεις, υγρασίες σε υπόγεια κα. ✅Δεν χρειάζετε να ανησυχείτε: Διαθέτουμε κατάλληλα συνεργεία και μπορούμε να διορθώσουμε ακόμη και ρύσεις καναλιών και σωληνώσεων.

12. Γιατί να μας επιλέξετε στις Υπηρεσίες Αποφράξεων Δυτικών Προαστίων και ποιος είναι ο υπεύθυνος;

Στις Υπηρεσίες αποφράξεων Δυτικών Προαστίων που αναζητήσατε στη Google δεν λάβαμε τυχαία τόσο υψηλή θέση κατάταξης. Η αξιοπιστία της εταιρείας μας αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας. Δείτε και τα επόμενα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ: ✅Ο Επαγγελματισμός των στελεχών μας. ✅Οι πάρα πολύ καλές τιμές που δεν περνάνε απαρατήρητες. ✅Η Εμπιστοσύνη που εμπνέει ο ιδρυτής του ομίλου κ.Στέργιος Βασίλειος. ✅Ο στρατηγικός σχεδιασμός διαρκώς πιο εξειδικευμένων εταιρειών είτε αποφρακτικών είτε απεντόμωσης είτε διαχείρισης. ✅Όλοι γνωρίζουν ότι το brand name είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να σε εμπιστευτεί οποιοσδήποτε νέος πελάτης.

13. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχετε στις υπηρεσίες που προσφέρετε;

Μία σειρά πλεονεκτήματα κάνουν τη διαφορά της εταιρείας μας αλλά και όλου του ομίλου γενικότερα: ✅Αυστηρό πρωτόκολλο κανόνων και προδιαγραφών ISO9001:9015. ✅Ο καλύτερος λόγος ποιότητας/κόστους. ✅Υψηλή αξιοπιστία. ✅Ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε αποστολής. ✅Το όνομά μας είναι η καλύτερη εγγύηση για σας. ✅Εμπειρία 40 ετών και συνεχίζουμε.

Αποφράξεις Αθήνα

Ανατολική Αττική

Ανατολική Αττική

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Για αποφράξεις Ανατολικής Αττικής η εταιρεία μας ΝΗΡΕΑΣ [...]

Βόρεια Προάστια

Βόρεια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Για αποφράξεις Βορείων Προαστίων η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ [...]

Δυτικά Προάστια

Δυτικά Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Για αποφράξεις Δυτικά Προάστια η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ [...]

Δυτική Αττική (Υπόλοιπο Αττικής)

Δυτική Αττική (Υπόλοιπο Αττικής)

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗ 15€, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στις αποφράξεις η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ [...]

Κεντρικός Τομέας Athens Center

Κεντρικός Τομέας Athens Center

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ 15€: Οι Αποφράξεις στο κέντρο της Αθήνας διενεργούνται 24h [...]

Νότια Προάστια

Νότια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Στις αποφράξεις Νοτίων Προαστίων η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ [...]

Πειραιάς

Πειραιάς

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στις αποφράξεις Πειραιά από ✅15€ η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΝΗΡΕΑΣ [...]